EȘTI AICI:
Despre noi

Despre noi

Conversativ.ro este o comunitate de jurnaliști independenți și îndrăgostiți de dialog.

Dincolo de job-urile lor principale sau secundare, contribuțiile pe care le aduc autorii de interviuri, comentarii, analize, anchete sau investigații originale, publicate în exclusivitate pe Conversativ.ro, se nasc din melanjul de pasiune și curiozitate jurnalistică, condimentată cu multă răbdare pentru documentare și pentru înțelegerea împrejurărilor de viață și a profilelor personale ale invitaților.

Povestea începe în toamna anului 2020, în plină criză, nesiguranță și neprevăzut, datorate epidemiei Covid-19, când foarte mulți cititori de presă scrisă migraseră deja în online de zece ani sau mai bine, ori măcar din ultimele luni de izolare, context care i-a motivat și i-a adunat, o data în plus, pe autorii Conversativ.ro, pentru ca să fie împreună la această adresă web, pentru cititorii curioși.

Echipa Conversativ este acum formată din:

hsquareANm

Horea Băcanu

Sociolog, strateg de comunicare și manager de presă online

image

Scriitor, jurnalist, editor, om de televiziune și consilier de comunicare, pasionat al artelor vizuale

Sorin Lazăr

Jurnalist, om de televiziune, consilier de imagine și comunicator

Alina Strugariu

Jurnalist și comunicator, pasionată de dezbaterile cetății și de itinerarii biografice

Analist al domeniului relațiilor internaționale, cu deschideri spre dezbaterile orientale și ale dialogului dintre Occident și Orient

Valentin Manolescu

Creativ publicitar și digital-designer, advertiser și communicator

Alexandra Cioapo

Jurnalistă, masterandă, om de comunicare. Fascinată de oameni și de poveștile lor.

Dumitrița Ungureanu

Studentă în anul III la Jurnalism (UVT). Îndrăgostită de cărți și de teatru. 

Pentru ca să contactezi echipa sau pe unul dintre contributori, apelează cu încredere la formularul de Contact sau trimite-ne un E-mail.

Oferim journalism-longform și bucurii mărunte de subtext 🙂 Suntem finanțați de contributori mici și mijlocii, de cele mai multe ori direct de cititori, prin donații esențiale pentru ca să rămânem pe linia de plutire și să avem libertatea de a scrie, astăzi și maine. Dacă îți place să citești textele noastre, contribuie și tu!

Formular
de contact

Ai o întrebare sau o neclaritate? Trimite-ne un mesaj folosind formularul de mai jos sau contactează-ne la unul dintre canalele social media.

Acest site folosește cookies pentru a asigura cea mai bună experiență de navigare. Prin continuarea navigării ești de acord cu Politica de confidențialitate a site-ului.