EȘTI AICI:
Termeni și condiții

Termeni și condiții

Cuprins pagina

1. Utilizarea site-ului www.conversativ.ro

Utilizarea site-ul www.conversativ.ro  și a conținutului său se supune prezentelor Termene și condiții.

Informațiile prezentate prin intermediul site-ului www.conversativ.ro pot fi utilizate numai în scopuri personale, de informare și nu în scopuri comerciale. Este interzisă utilizatorilor site-ului www.conversativ.ro orice formă de reproducere, distribuire, adaptare, precum și orice altă transformare a conținutului acestuia, fără acordul scris al proprietarului site-ului. Proprietarul site-ului este Horea George Băcanu, iar operarea și administrarea se realizează prin intermediul Asociației One Source (AOS).

Utilizatorii site-ului www.conversativ.ro nu au dreptul de a distribui conținutul www.conversativ.ro , indiferent de suport, fără să indice în mod clar și pe deplin, sursa, inclusiv numele autorului și link-ul la conținutul de pe site-ul www.conversativ.ro, dacă este cazul.

Utilizatorii site-ului www.conversativ.ro nu au dreptul de a desfășura nicio activitate de colectare a datelor (indiferent de natura acestor date și de modul de colectare) prin intermediul www.conversativ.ro.

Site-ul www.conversativ.ro nu răspunde pentru actualitatea/exactitatea/pertinența conținutului altor site-uri care pot fi accesate prin intermediul site-ului www.conversativ.ro.

2. Drepturi de proprietate intelectuală

Toate articolele publicate pe www.conversativ.ro aparțin acestui site.

Utilizatorilor site-ului www.conversativ.ro, se supun reglementărilor legale din România, indiferent de țara din care accesează site-ul.

Conținutul materialelor publicate prin intermediul site-ului, precum și elementele de grafică ale acestuia aparțin proprietarului, cu excepția cazului când este menționat expres altfel.

Proprietarul își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului fără nicio informare prealabilă a utilizatorilor.

Site-ul www.conversativ.ro și partenerii săi implicați în conceperea, producerea sau difuzarea conținutului articolelor nu sunt răspunzători pentru daune directe sau indirecte, de orice natură, ce ar rezulta din / în legătură cu utilizarea acestui site sau a conținutului său de către utilizatori.

3. Responsabilitate și comentarii

www.conversativ.ro nu își asumă nicio responsabilitate și nu va fi răspunzător pentru eventuale daune produse terminalelor internet ale vizitatorilor site-ului (de exemplu: ca urmare a introducerii unor viruși) ca urmare a:

  • accesării, utilizării sau descărcării oricăror materiale (text, imagini video sau audio) de pe acesta.
  • accesului neautorizat sau utilizării necorespunzătoare a serverelor noastre web securizate
  • întreruperilor sau încetărilor transmisiilor către și de la www.conversativ.ro a oricăror forme de erori, viruși de calculator, scripturi Trojan sau alte software-uri care pot fi transmise sau prin intermediul www.conversativ.ro de către o terță parte și / sau a oricăror erori sau omisiuni în conținutul site-ului.


Site-ul www.conversativ.ro permite utilizatorilor săi să adauge comentarii și permite găzduirea, partajarea și publicarea conținutului disponibil pe acest site către rețele sociale.

Folosirea opțiunilor site-ului pe care utilizatorii le au la dispoziție (spre exemplu: publicarea de comentarii) este în totalitate responsabilitatea acestora. Orice comunicări sau materiale pe care aceștia le transmit prin intermediul site-ului www.conversativ.ro vor fi publicate pe site, fiind considerate ca neconfidențiale și neprotejate de drepturi de proprietate intelectuală. Proprietarul are dreptul să nu publice sau să șteargă orice comentarii ale utilizatorilor cu conținut licențios sau care afectează imaginea site-ului.

Formular
de contact

Ai o întrebare sau o neclaritate? Trimite-ne un mesaj folosind formularul de mai jos sau contactează-ne la unul dintre canalele social media.

Acest site folosește cookies pentru a asigura cea mai bună experiență de navigare. Prin continuarea navigării ești de acord cu Politica de confidențialitate a site-ului.